Logo

Základní škola a mateřská škola
K Dolům v Praze 12

26. říjen 2020

Poděkování a zhodnocení dosavadní distanční výuky

Vážení a milí rodiče a zákonní zástupci našich žáků,

máme za sebou společně druhý týden podzimní distanční výuky.

Chtěli bychom vám velmi poděkovat za spolupráci a vstřícnost i za všechny podněty a připomínky, které jsme obdrželi a kterým se postupně věnujeme. Slova podpory a uznání, kterých se nám od vás v posledních dnech dostává, jsou pro nás v této zvláštní době plné nejistot nesmírně důležitá. Stejně jako vy se i my potýkáme s obdobnými problémy, které jsme nuceni řešit, a to jak v pracovní, tak i v osobní rovině. Ani nám se nevyhýbají karantény, pracovní neschopnosti či nezbytná ošetřování našich blízkých. 

Povinně nařízenou distanční výuku jsme v těchto podmínkách a šibeničních termínech nastavili a postupně dolaďovali. Ačkoliv se rozjezd neobešel bez počátečních problémů, doprovázených především technickými i komunikačními výpadky na všech frontách, všichni zúčastnění se snažili, seč mohli, a vzájemná tolerantnost a podpora pomohly se s nastalou situací vypořádat se ctí. Velká pochvala tedy směřuje i na adresu našich žáků!

Před námi je nyní týden volna, užijte si tedy s dětmi prodloužené prázdniny hlavně ve zdraví. Snad nám všem pomohou trochu se zklidnit, odpočinout si a načerpat síly. Věříme, že se budeme moci začátkem listopadu vrátit zpět do školy.

Dnes není jasné, co nás v nejbližších dnech čeká. V případě, že bude Vládou rozhodnuto a škola zůstane i nadále uzavřena, budeme vás neprodleně informovat o způsobu další distanční výuky.

Za celý pedagogický sbor,

Běla Outratová

V Praze 25.10.2020

zpět na výpis aktualit