Logo

Základní škola a mateřská škola
K Dolům v Praze 12

20. únor 2022

Lyžařský pobyt - AKTUALIZACE

20.2.

Dojeli jsme v pořádku, jdeme se sušit. (Doufáme, že nám prší štěstí a od zítřka bude krásně).

18.2.

PROSÍME VŠECHNY, KTEŘÍ NEODEVZDALI DOKUMENTACI K POBYTU, ABY SE DOSTAVILI K ODBAVENÍ VE 12:30; Dokumentaci budeme vybírat a konpletovat ve vrátnici školy.

16.2.

ODJEZD 20.2. od školy je plánován na 13:00, SRAZ 12:45

PŘÍJEZD 27.2. ke škole kolem 12:00

TESTOVÁNÍ JIŽ ŠKOLA NEREALIZUJE

8.2.

Dobrý den všem,

stále ještě zbývají volná místa na oblíbený "lyžák", přihlašujte se, prosím, co nejdříve (přihláška a podrobnější info - zde)

Podařilo se nám vyjednat výhodné pojištění. Ti, kteří budou mít uhrazenou zálohu do pátku 11.02., budou pojištěni bez navýšení ceny za pobyt a v praxi to znamená, že v případě onemocnění před nebo v průběhu pobytu bude navráceno cca 95 % poměrných nákladů (před pobytem za všech 8 dní, při odjezdu v průběhu pobytu za zbylé dny. Využijte této možnosti, o uhrazené peníze pak nepřijdete. Seznam pro pojišťovnu však uzavíráme v pátek ve 12 hod a do té doby musí být zaplacena záloha. 

Zároveň vás informuji, že žáci, kteří (resp. jejichž zákonní zástupci) projeví zájem se v průběhu týdne věnovat studiu, budou mít možnost se každý všední den 1 hodinu věnovat pod pedagogickým dohledem češtině a matematice (procvičování, doučování, příprava na přijímačky).

Další dotazy:

pekáče, boby a jiné ježdíky - ano, doporučujeme si je vzít vlastní (bude několik erárních "lopat", o které se mohou děti střídat, ale vlastní je jistota)

učení - viz výše, lze si vzít pracovní sešity nebo procvičující úlohy k přijímačkám 

snowtubing - ano, na snowtubing půjdeme (1 - 2 x za pobyt); cena jedné jízdy je 25 Kč (není v ceně pobytu)

větší sjezdovka - ano, v případě spuštění nedalekého Cinkáče půjdou v případě zájmu zdatnější lyžaři (1 - 2 x za pobyt) na tuto sjezdovku (červená); ceny viz skiareál Benecko (není v ceně pobytu)

bowling - ano, v případě zájmu (1 - 2 x za pobyt) lze jít na bowling; cena 50 - 60 Kč/hod (není v ceně pobytu)

Běla Outratová

zpět na výpis aktualit