Logo

Základní škola a mateřská škola
K Dolům v Praze 12

2. duben 2024

Pomoc Pražanům ZŠ – aktualizace termínu pro podání žádostí

Vážení rodiče, 

Hlavní město Praha usnesením Zastupitelstva hl. m. Prahy umožnilo čerpat finanční podporu školám a školským zařízením řízenými městskými částmi hl. m. Prahy na zmírnění dopadů inflace pro pražské domácnosti na školní rok 2023/2024.

Podmínkou čerpání podpory je trvalý pobyt žadatele na území hl. m. Prahy. Prosím, sledujte průběžně tuto stránku a informace na webu hl. m. Prahy na adrese: Pomoc Pražanům (praha.eu)

Pro více informací kontaktujte: Bc. Alenu Rybovou, DiS. (rybova@zskdolum.cz)

 

Škola již obdržela finanční prostředky na FOND SOLIDARITY, ze kterého je možné čerpat příspěvek ve výši 1 500,- Kč na školní akce – lyžařský pobyt, školy v přírodě apod.
V případě žádosti o příspěvek z Fondu Solidarity je nezbytné vyplnit žádost (ke stažení ZDE), zdůvodnit žádost o příspěvek a doplnit, o kterou školní akci se jedná. Žádost z Fondu solidarity lze podat pouze do 15.4.2024.

Po schválení žádosti ředitelem školy budete informováni prostřednictvím Školy Online, v případě zákonných zástupců dětí v MŠ prostřednictvím Bc. Kateřiny Stárkové.

Odevzdání žádosti je možné každý všední den od 8:30 do 12:30 na recepci školy (U Domu služeb 29/2, 143 00 Praha 4) u paní Lenky Kaprálové, kde obdržíte i potvrzení o převzetí včetně identifikačního čísla žádosti.

Dokumenty a formuláře ke stažení:

  • Podmínky pro podávání žádosti o prominutí úplaty a žádosti o příspěvek z fondu solidarity v rámci opatření ke zmírnění dopadů inflace na domácnosti v Praze pro roky 2023/2024 – ke stažení ZDE
  • Schéma postupu/procesu žádostí – ke stažení ZDE
  • Žádost o prominutí úplaty ke zmírnění dopadů inflace na domácnosti v Praze pro roky 2023/2024 – ke stažení ZDE
  • Žádost o příspěvek z FONDU SOLIDARITY v rámci opatření ke zmírnění dopadů inflace na domácnosti v Praze pro roky 2023/2024 – ke stažení ZDE

 

zpět na výpis aktualit