Logo

Základní škola a mateřská škola
K Dolům v Praze 12

29. leden 2021

Prodloužení karantény třídy Berušky

Vážení rodiče,

z důvodu pozitivního testu u jednoho z dětí ze třídy Berušky, které bylo ve školce přítomno naposledy 27.1., se karanténa nařízená hygienou prodlužuje do 6.2.(včetně).

Znamená to, že děti z Berušek, které byly ve dnech 25., 26. a 27.1. ve školce,budou muset znovu na test. 

Přikládám informace, které jsem obdržela z hygienické stanice.

Katka Stárková - ved.učitelka MŠ

Vážená paní Starková,

 dne 25, 26, a 27. 1. 2021 byl/byla v kontaktu žák/žákyně/pedagog Vaší školy s osobou, která je Covid pozitivní. Epidemiologickým šetřením byly u Vámi zaslaných kontaktů  shledány důvody pro  prodloužení karanténních opatření do 6. 2. 2021.

 Prosím o distribuci osobám (zákonným zástupcům) – prodloužení karanténního opatření se bude týkat osob, které jste uvedla v tabulce.

 V případě že se karanténa z důvodu nového případu v kolektivech prodlužuje (nebo i v domácnosti) např. o 2 či 3 dny nebo i víc dnů – První odběr se provádí  standardně 5.-7. den od posledního kontaktu (nejdéle 10. den), pokud je zjištěn nový případ = nový odběr 5.-7. den od posledního kontaktu.

 Z důvodu včasného zabránění dalšího šíření infekce COVID-19 ve společnosti Vás žádám o předání tohoto sdělení zákonným zástupcům žáků, které jste uvedl/a jako rizikový kontakt.

Děkuji za spolupráci

Děkuji Vám za spolupráci a jsem s pozdravem.

Polanský Jiří

 

zpět na výpis aktualit